Takuu

Sinun tulee säilyttää ostamasi Sukarwood-tuotteet normaalissa huoneenlämmössä. Tuotteet on suunniteltu kuiviin tiloihin ja sisäkäyttöön, ellemme ole kertoneet jotakin muuta tuotteen käyttöohjeessa. Huomaathan, että liiallinen kosteus, kylmyys, kuumuus tai suuret lämpötilavaihtelut voivat vaurioittaa tuotteita.

 

Annamme ostamillesi Sukarwood-tuotteille 12 kuukauden rajoitetun takuun.

 

Takuu koskee ainoastaan alkuperäisiä Sukarwood-tuotteita. Takuu koskee sellaisia materiaali- ja valmistusvikoja, jotka ilmenevät vaikka tuotetta käytetään antamiemme käyttöohjeiden mukaisesti. Takuu myönnetään 12 kuukauden ajaksi tuotteen ostopäivästä alkaen. Jos ostamassasi tuotteessa ilmenee valmistus- tai materiaalivika takuuaikana, voit olla yhteydessä meidän asiakaspalveluumme (info@sukarwood.fi), vaikka olisit ostanut tuotteen jälleenmyyjältä.

 

Takuu ei kata:

  1. vikaa, joka aiheutuu tuotteen epäasiallisesta säilytyksestä ja/tai käytöstä.
  2. tuotteelle itse aiheuttamaasi vahinkoa.
  3. vikaa, jonka aiheuttaa salamanisku tai muu vastaava vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella oleva tapahtuma.
  4. vikaa, joka aiheutuu tuotteen korjauksesta tai huollosta, mikäli tuotteen on korjannut kuin meidän yrityksemme tai meidän valtuuttamamme taho.
  5. tuotteen aiheuttamia tai takuukorjauksesta aiheutuvia välillisiä vahinkoja, eikä tuotteen irrottamisesta, lähettämisestä tai uudelleenasentamisesta aiheutuvia vahinkoja tai menoja.