Palauttaminen

Sinulla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus palauttaa tai vaihtaa tuote ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme (info@sukarwood.fi). Ilmoitus on tehtävä neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Sinun tulee palauttaa tuote meille välittömästi ilmoituksen tekemisen jälkeen, asiakaspalvelustamme saatujen ohjeiden mukaisesti. Palautusoikeus on kaikilla yksityishenkilöillä. Palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita.

 

Sinulla on oikeus palauttaa tai vaihtaa tuote, jos

1. Olet peruuttanut tilauksesi käyttöehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä asiakaspalvelullemme sähköpostisoitteeseen info@sukarwood.fi viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

2. Tuote on käyttämätön.

3. Tuote on siinä kunnossa, missä olet sen vastaanottanut ja kaikki tuotteeseen kuuluvat osat ovat mukana pakkauksessa.

4. Tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseensa.

 

Tuotteita, jotka on räätälöity sinulle toiveidesi mukaisesti, ei voi palauttaa eikä vaihtaa. Nämä tuotteet on merkitty verkkopalvelussamme nimikkeellä ”Tilaustuote”.

 

Rahasuorituksen palauttaminen

Palautettujen tuotteiden hinta hyvitetään niiden maksamisessa käyttämällesi luottokortille tai verkkopankkitilillesi. Hyvitys maksetaan heti, kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautettavan tuotteen.

 

Vahingoittunut tuote

Jos tilaamasi tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, ota valokuva sekä itse tuotteesta, että sen pakkauksesta. Lähetä ottamasi kuvat sekä kuvaus tapahtuneesta asiakaspalvelullemme osoitteeseen info@sukarwood.fi. Annamme sinulle paluuviestissä ohjeet tuotteen palauttamista varten sekä sovimme korvaavan tuotteen toimittamisesta.