Karuwood

KARU -tuotteemme ovat KARUN kauniita, industrial-tyylisiä huonekaluja.

Karuwoodin logo
Koskettaessasi puun pintaa voit kuvitella puun eletyn elämän ja sen tarinan. KARU-tuote on hankinta, jonka kautta voit jatkaa puun tarinaa. Se kestää elämää sukupolvelta toiselle. Tuotteet valmistetaan Euroopassa puusepän työnä. Olemme saaneet ideat ja inspiraation mallistoomme, tuotteiden nimiä myöten, meille rakkaista maisemista sekä maalla että kaupungissa.

Katso tuotteet

Karuwoodin tarina


Karuwoodin tarinan alku alkuperäisten perustajien Pian ja Kirsin kertomana

Sinullekin on varmasti käynyt näin…suunnittelet uuden tuotteen hankkimista, mutta et mistään löydä juuri sellaista kuin haluaisit.  Sinulla on tietty mielikuva mielessäsi, mutta sellaista tuotetta ei löydy mistään. Näin meillekin kävi.

Olimme tulleet siihen ikään, että se suomalainen haave eli oma mökki oli toivelistalla. Olihan se meidänkin saatava.  Kumpikin aloimme tahoillamme rakentaa unelmien mökkiä.  Pia Nauvoon ja Kirsi Ruovedelle, Näsijärven rannalle, lapsuuden maisemiin.

Vihdoin koitti se päivä, että saimme ryhtyä suunnittelemaan sisustusta. Mahtavaa! Sisustuslehtipinot olivatkin jo korkeat. Mutta… Mikä pettymys. Sellaisia huonekaluja, joita halusimme, ei ollutkaan. Niinpä neuvokkaina naisina teimme ne itse. Ensin teimme pöydän ja naulakon Pialle, sitten ladonovet Kirsille.

Näin syntyi KARU – Karu kestää elämää kanssasi.

Karuwood + Sukarwood


Yrityksen toinen vaihe käynnistyi vuoden 2020 loppupuolella poikkeuksellisissa oloissa. Anssi hankki yrityksen omistuksen Pialta ja Kirsiltä laajentaakseen Sukarwoodin tuotevalikoimaa valaisimista huonekaluihin. Molempien yritysten keskittyminen uusiutuviin ja kierrätettyihin materiaaleihin palvelee asiakkaita, joille kestävyys ja luonnonmukaisuus ovat tärkeitä arvoja. 

Tuotteet


Tuotteemme ovat Suomessa suunniteltuja. Tuotteiden puuosat valmistetaan yhteistyökumppanin tehtaalla Latviassa. Metalliosat tuotteisiin hankitaan Suomesta ja kokoonpano tapahtuu Suomessa. Tuotteet ovat kierrätettyä kuusta tai mäntyä.

Tutustu tuotteisiin