Maksu- ja toimitustavat

Sukarwood™-verkkokauppa on Sellusta Finland Oy:n omistama verkkokauppa.

 

Tilaus ja toimitus

Voidaksesi tilata Sukarwood -tuotteita, on sinun oltava vähintään 18-vuotias.

 

Tilausvahvistus ja tuotteiden lähettäminen

Tilattuasi tuotteen, saat automaattisen vahvistuksen tilauksen vastaanottamisesta. Muutaman työpäivän sisällä tilauksesta saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä tilattujen tuotteiden arvioidun lähetyspäivämäärän. Kun tuotteet on lähetetty, saat sähköpostiisi lähetysvahvistuksen.

 

Toimitusaika

Toimitusaika verkkokaupan tuotteilla on kaksi viikkoa.  Mikäli toimitettavat tuotteet ovat tilaustuotteita, toimitusaika on yleensä 4-8 viikkoa tilauksesta. Saat ilmoituksen, kun tilaus on saapumassa.

 

Toimitustavat

Tilauksen yhteydessä voit valita toimitustavaksi joko noudon lähimmästä postin toimipisteestä ( 7,90 euroa )  tai toimituksen kotiosoitteeseesi (12,90 euroa ).

 

Nouto postista, Posti Economy

Tilaukset toimitetaan normaalisti lähimpään postiin, josta voit noutaa ne saatuasi postista saapumisilmoituksen. Voit noutaa tilauksen myös seurantatunnuksella.

 

Kotiinkuljetus, Posti Express Flex

Postista soitetaan ja sovitaan toimitus ilmoittamaasi osoitteeseen arkisin klo 9-21 välisenä aikana. Kotiinkuljetuspalvelu koskee vain Manner-Suomen osoitteita, joihin on kiinteä tieyhteys.

 

Tuotteita toimitetaan vain Suomeen. Yli 50 euron tilauksissa on ilmainen toimitus.

 

Tilauksen maksaminen

Suomalainen verkkopankki ja maksukortit

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

 

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.