Maksu- ja toimitustavat

Sukarwood™-verkkokauppa on Sellusta Finland Oy:n omistama verkkokauppa.

 

Tilaus ja toimitus

Voidaksesi tilata Sukarwood -tuotteita, on sinun oltava vähintään 18-vuotias.

 

Tilausvahvistus ja tuotteiden lähettäminen

Tilattuasi tuotteen, saat automaattisen vahvistuksen tilauksen vastaanottamisesta. Muutaman työpäivän sisällä tilauksesta saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä tilattujen tuotteiden arvioidun lähetyspäivämäärän. Kun tuotteet on lähetetty, saat sähköpostiisi lähetysvahvistuksen.

 

Toimitusaika

Toimitusaika verkkokaupan tuotteilla on kaksi viikkoa. Toiveittesi mukaisesti yksilöityjen tilaustuotteiden toimitusaika on noin 4-6 viikkoa. Tilaustuotteiden toimitusaika sovitaan erikseen.

 

Toimitustavat

Tilauksen yhteydessä voit valita toimitustavaksi joko noudon lähimmästä postin toimipisteestä ( 7,90 euroa )  tai toimituksen kotiosoitteeseesi (12,90 euroa ).

 

Nouto postista, Posti Economy

Tilaukset toimitetaan normaalisti lähimpään postiin, josta voit noutaa ne saatuasi postista saapumisilmoituksen. Voit noutaa tilauksen myös seurantatunnuksella.

 

Kotiinkuljetus, Posti Express Flex

Postista soitetaan ja sovitaan toimitus ilmoittamaasi osoitteeseen arkisin klo 9-21 välisenä aikana. Kotiinkuljetuspalvelu koskee vain Manner-Suomen osoitteita, joihin on kiinteä tieyhteys.

 

Tuotteita toimitetaan vain Suomeen. Yli 50 euron tilauksissa on ilmainen toimitus.

 

Tilauksen maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj

(2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

 

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj

(2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.