Sukarwood syksyn sisustusprojekteissa

17.10.2017

Luontoystävälliset Sukarwood valaisimet ihastuttavat henkilökuntaa ja vierailijoita uusissa toimitiloissa. Tässä kuvia Spinnova Oy:n neuvotteluhuoneesta, VTT:n aulatilasta ja Adeccon toimistosta.

 

Spinnova Oy:n palaute

”Spinnovan toimitiloissa haluamme käyttää mahdollisimman paljon luonnon materiaaleja, joiden koko tuotantoketju sopii arvomaailmaamme. Haluamme käyttää mahdollisimman paljon puuta ja puupohjaisia tuotteita. Sukarwoodin tuotteet ovat vastanneet erittäin hyvin toiveitamme ja luoneet toimistoomme viimeistellyn, tyylikkään ilmeen ja mukavan pehmeän tunnelman. Asiakkaammekin ovat huomioineet valitsemamme tuotteet ja kiitelleet niiden ajatonta designia.”
– Juha Salmela, Founder/CTO, Spinnova Oy

 

 

Aarni ja Sarastus ihastuttavat VTT:n aulassa

Sukarwood Aarni -valaisimet ovat täysin kotimaisia ja muotokieleltään ajattomia. Upea Aarni 203 -valaisin valittiin mukaan viralliseen 100 hyvää Suomesta-tuotesarjaan. Valaisin on kokonaan puupohjaisista materiaaleista valmistettu, eikä se sisällä ruuveja, eikä mitään metalliosia. Mallistoista löytyvät tunnelmalliset ja inspiroivat valaisimet erilaisiin sisustuskohteisiin.

 

 

Pirteyttä Adeccon sisääntuloaulaan ja Sihtin neuvottelutilaan

Havukko XL -valaisimet pääsivät osaksi Adecco / Sihti:n uutta toimitilaa Jyväskylässä. Punaisiksi ja oranssiksi maalatut valaisimien rungot ilmentävät Adeccon ja Sihtin värimaailmaa.

Adecco on osa maailman suurinta henkilöstöpalvelualan toimijaa Adecco Groupia. Sihti on osa Adecco konsernia. Johtavana ajatuksena heillä on tarjota yrityksen tarvitsemat rekrytoinnit, henkilöstövuokraukset sekä työpsykologiapalvelut yhdestä osoitteesta.

 

 

 

Tulemme mielellämme tuomaan luonnonläheisyyttä sinunkin toimitilaasi. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva kokonaisuus.

Nina Poranen, p. 040 514 8528

Nina Maarit Partanen, p. 050 313 7986

 

 

Piditkö lukemastasi? Vinkkaa tästä muille: