Sinustako uusi Sukarwood-yrittäjä?

14.05.2018

Sukarwood-tuotteet valmistetaan luontoa kunnioittavia periaatteita noudattaen. Näistä tärkeimpinä täysin kotimaiset materiaalit (päämateriaalina kotimainen havusellu) ja kotimainen tuotanto. Sukarwood-tuoteperheeseen kuuluvat skandinaavisen minimalistisiksi ja ajattoman tyylikkäiksi kuvatut design-valaisimet, henkarit sekä luksuspakkaukset.

 

 

Viimeisen vuoden ajan olen vastannut yrityksen toiminnasta yksin. Toimivan kumppanuusverkoston ansiosta homma ei ole ollut aivan mahdoton. Käytäntö on kuitenkin osoittanut, että tehtävää on aivan liikaa ja asiakkuuksien rakentamista helpottaisi huomattavasti, jos yrityksen toiminta olisi luontaisesti keskittynyt pääkaupunkiseudulle. Myynti on ollut vielä vaatimatonta, eikä kassavirtaa ole saatu olemassa olevilla resursseilla säännölliseksi. Siksi myös osaavien henkilöiden palkkaaminen on ollut mahdotonta. Sellaista liiketoimintakumppania ei ole löytynyt, joka antaisi täyden työpanoksensa pelkillä tulevaisuuden tuottolupauksilla.

 

Etsinkin nyt kokonaan uutta Sukarwood-yrittäjää ja osaavaa jatkajaa alkuun saattamalleni liiketoiminnalle. Sukarwood-brändillä on upea tarina. Sen luontoystävälliset tuotteet ja toimintatavat vastaavat täysin kestävyyttä sekä luonnonvarojen säästämiseen kannustavia nykytrendejä. Sukarwoodilla on valmis tuotevalikoima sekä tuotevalmistukseen tarvittava kumppanuusverkosto, oma verkkokauppa, muutama jälleenmyyjä sekä pieni ja tyytyväinen asiakaskunta. Omat resurssini eivät riitä seuraavan askeleen ottamiseen. Uskon kuitenkin vahvasti edelleen, että Sukarwood-tuotteilla on paikkansa tiedostavien ja vastuullisuutta arvostavien kuluttajien elämässä.

 

Sinulla olisi hyvä olla kuluttajamarkkinatuntemusta, työtä pelkäämätön asenne sekä halua, ymmärrystä ja hyviä kontakteja laajentaa toiminta kansainvälisille markkinoille. On varmasti hyödyksi, jos tunnet design-toimialaa, ymmärrät tuotevalmistusta sekä omaat kokemusta kumppanuusverkostossa toimimisesta. Helpottaa myös montaa asiaa, jos pystyt toimimaan tehokkaasti pääkaupunkiseudulla.

 

Oletko etsimämme henkilö tai yritys? Ota yhteyttä!

Ensisijaisesti toivon sähköpostia osoitteella nina.poranen@sukarwood.fi. Lisätietoja saat myös puhelimitse p. 040 514 8528.

Piditkö lukemastasi? Vinkkaa tästä muille: