Merkityksellinen vuosipäivä

12.07.2016

Vuosi sitten, tarkalleen 2.7.2015, allekirjoitettiin Sellusta Finland Oy:n perustamissopimus. Halusimme tehdä sellusta tuotteita, joiden avulla ihmiset voisivat laajentaa käsitystään modernista ja innovatiivisesta metsänjalostuksesta. Halusimme myös luoda kauniita ja luontoystävällisiä sellutuotteita koteihin ja yrityksiin.

 

Ensimmäisissä hankkeissa testasimme sellun käyttöä askartelumateriaalina päiväkodeissa. Sellun avulla tarjosimme lapsille unohtumattomia ja turvallisia käsilläteon kokemuksia. Lasten aito ilo ja innostus vahvistivat käsitystämme sellun lukuisista käyttömahdollisuuksista.

 

Sukarwood päiväkoti pilotit

 

Käsitys vain vahvistui, kun aloitimme yhteistyön jyväskyläläisen muotoilijan, Jonas Hakaniemen kanssa. Jonas loi piirustuspöydällään vedokset valaisimista ja laukuista, ja loppuvuodesta 2015 ensimmäiset Havukko-valaisimet ja Sarastus-valoseinäelementti asennettiin jyväskyläläisen teknologiayhtiö Spinnovan tiloihin.

 

Sukarwood Havukko Spinnovan tiloissa

 

Ensimmäisen asiakasreferenssin jälkeen tuotetarjontamme laajentui askartelusta ja valaisimista erilaisiin kodin käyttöesineisiin kuten henkareihin ja säilytysrasioihin. Jatkuva uusien tuotteiden kehittäminen ja kaupallistaminen ovat myös luoneet haasteita toiminnallemme. Samalla käsitys nopean tuotteistamisen ja kaupallistamisen tarpeellisuudesta on vahvistunut. Ne ovat oikea polku kaupallisen menestystuotteen löytämisessä ja vahvan kassavirran aikaansaamisessa.

 

Koti- ja toimistotuotteiden lisäksi panostimme myös aivan uudenlaisen pakkausratkaisun rakentamiseen. Siinä yhdistämme ainutlaatuisen selluun liittyvän materiaaliosaamisen sekä käytännönläheisen muotoilun. Pakkausratkaisumme säästää huomattavia määriä sähköenergiaa, vettä ja kemikaaleja, auttaen samalla yrityksiä ja yksilöitä toteuttamaan kestävän kehityksen tavoitteitaan.

 

Kiitos kaikille asiakkaillemme! Olemme saaneet valtavasti hyvää palautetta tuotteittemme ulkonäöstä, laadusta ja siitä, että teemme kaiken alusta loppuun täällä kotimaassa. Tuotteemme ovat olleet esillä monissa eri tapahtumissa ja niitä myydään myös verkkokaupassamme (www.sukarwood.fi), joka avattiin maaliskuussa 2016. Tervetuloa tutustumaan ja ostoksille!

 

Sukarwood pakkaukset

 

Yrityksemme toiminta on perustunut alusta lähtien kumppanuuksien rakentamiseen. Heidän avullaan olemme muodostaneet tehokkaan ja joustavan kumppanuusverkoston, jossa tuoteprototyyppejä on kyetty toteuttamaan nopeasti ja joustavasti ennen varsinaisia kaupallisia tuotteita. Haluammekin kiittää lämpimästi kaikkia yhteistyökumppaneitamme. Ilman teidän apuanne, tarinamme ei olisi mahdollinen!

 

Meillä on ollut myös aivan huippu tiimi. Ilman meidän yhteistä energiaamme ja tekemisen meininkiämme emme olisi saavuttaneet näin upeita tuloksia näin nopeasti. Nöyrä kiitos myös meidän kaikkien läheisille ja perheille. Erityiskiitoksemme Jyväskylän Yritystehtaalle ja sen valmentajille, Markus Mäntyselle ja Tuomas Roiniselle. Vain hyvien valmentajien ohjauksella hyvät yksilöt ja yritykset siirtyvät seuraavalle tasolle!

 

Vuosipäivä on yleensä merkityksellinen ja ikimuistettava. Sitä se on nytkin. Sellusta Finland Oy on selvinnyt ensimmäisen vuoden haasteista hyvin ja nauttinut välillä myötätuulestakin. Maaliskuussa saimme myönteisen rahoituspäätöksen Keski-Suomen ELY-keskukselta. ELY:lle kiitos rakentavista keskusteluistakin! Viime viikolla allekirjoitimme uuden osakassopimuksen ja nyt yhtiömme toimintaan liittyy mukaan Besodos Investors Oy. Besodos Investors on yksityinen sijoitusyhtiö ja heidän mukaantulonsa mahdollistaa yhtiömme tehokkaamman etenemisen ja on myös osoitus luottamuksesta, jota toimintamme on herättänyt. Besodos Investors Oy, tervetuloa mukaan uudenlaisen sellutulevaisuuden rakentamiseen!

 

Unelmamme sellun tuomisesta meidän kaikkien arkipäivään erilaisina tuotteina ja uuden liiketoiminnan avaajana, on yhä toimintamme pohja. Unelmamme eteenpäinviemisessä tarvitsemme teidän kaikkien apua. Haluammekin kutsua teidät mukaan unelmamme toteuttamiseen.

 

Luodaan yhdessä luonnonkin kannalta kestävä

ja parempi huominen!

 

 

Piditkö lukemastasi? Vinkkaa tästä muille: