Case: Spinnova Oy

12.08.2016

Toteutimme viime vuoden lopulla ensimmäisen asiakasprojektimme Spinnova Oy:lle. Projekti oli meille hyvin merkittävä. Toimitus oli laaja ja sisälsi useita eri tuotteita valaisimista roskakoreihin. Ensimmäistä kertaa ne toimitettiin todelliseen testaukseen, oikean asiakkaan päivittäiseen käyttöön. Oli hyvin tärkeää löytää asiakkaaksi taho, joka oli valmis antamaan palautetta tuotteista sekä niiden toimivuudesta. Spinnovan kanssa onnistuimme luomaan tällaisen avoimen ja tuloksekkaan vuoropuhelun. Alta löydät asiakkaalta aivan hiljattain saadut kommentit projektista ja valokuvia, kuinka tämä tuloksekas vuoropuhelu toteutui. Tyylikäs kokonaisuus ja sykähdyttävä palaute.

 

Asiakkaan palaute

 

”Spinnovan uusissa toimitiloissa halusimme käyttää mahdollisimman paljon luonnon materiaaleja, joiden koko tuotantoketju sopii arvomaailmaamme. Halusimme käyttää mahdollisimman paljon puuta ja puupohjaisia tuotteita. Lisäksi pyrimme mahdollisuuksien mukaan painottamaan paikallisuutta. Sellusta Finlandin tuotteet vastasivat jo lähtökohtaisesti hyvin kaikkiin näihin vaatimuksiin ja päätimmekin hankkia heiltä mm. Havukko- valaisimia, Sarastus-valoseinän, roskakoreja ja vaateripustimia.

Tuotteet ovat vastanneet erittäin hyvin toiveitamme ja luoneet toimistoomme viimeistellyn, tyylikkään ilmeen ja mukavan pehmeän tunnelman. Asiakkaammekin ovat huomioineet valitsemamme tuotteet ja kiitelleet niiden ajatonta designia. Myös tuotteiden kestävyys ja huoltovapaus on ollut positiivinen yllätys.”

– Juha Salmela, Founder/CTO, Spinnova Oy

 

spinnova_29_11_2015-17

spinnova_29_11_2015-5

spinnova_29_11_2015-3

Iso kiitos Spinnova Oy:lle mahtavasta projektista!

Piditkö lukemastasi? Vinkkaa tästä muille:

Avainsanat: ,

Katso kaikki asiakasprojektit

Kiinnostaisiko sinua yhteistyö kanssamme? Ota meihin yhteyttä ja jutellaan lisää!