Case: RamonEdge

12.02.2017

RamonEdge Oy on suomalainen yritys, joka haluaa olla luomassa ainutlaatuista luistelukokemusta. Yritys puhuu ”Perfection On Ice”-filosofiasta, jolla tarkoitetaan parhaan suorituksen mielentilaa. Se perustuu vahvaan itseluottamukseen ja osaamiseen. RamonEdge on yhdistanyt tietämyksen jääkiekkoilijoiden tarpeista, fysiologiasta ja metallurgiasta tavalla, missä jääkiekkoilija voi keskittyä peliin ja antaa kaikkensa joukkueensa eteen.

Maailman parhaat luistimen terät vaativat myös arvoisensa pakkauksen. Avainasemassa onnistumiseen olivat ainutlaatuinen materiaalituntemus yhdistettynä pakkauksen suunnitelleen Jonas Hakaniemen muotoiluosaamiseen. Toteutettu pakkaus on 100% suomalaisesta sellusta valmistettu, ilman ainuttakaan muovi- tai metalliosaa.

 

”Pakkaus on erittäin luontoystävällinen ja samalla uskomattoman kaunis”, toteaa RamonEdgen Oy:n toimitusjohtaja Pasi Pulkkinen. ”Kyllä kelpaa Mikael Granlundin, Jori Lehterän, Patrik Laineen ja Sami Vatasen luistella, kun on pakkauksetkin viimisen päälle”, jatkaa Pulkkinen. Hän huokuu tyytyväisyyttä ja siitä me Sukarwoodissa pidämme.

Kuvat: Niki Rutanen

Lue lisää www.ramonedge.com

Piditkö lukemastasi? Vinkkaa tästä muille:

Katso kaikki asiakasprojektit

Kiinnostaisiko sinua yhteistyö kanssamme? Ota meihin yhteyttä ja jutellaan lisää!